duminică, 22 februarie 2015

Reparatii incaltaminte sport

Inainte 
Dupa   

Daca tot am inceput cu modificari si reparatii, desi in prima faza ma gandeam ca poate nu e interesant pentru nimeni. Insa blogul meu fiind, am dreptul sa postez ce vreau si cat de detaliat vreau atata timp cat nu incalc anumite reguli.

 Reparatiile/modificarile sunt cea mai mare parte a muncii mele in ale croitoriei. Uit sa fac poze inainte si de cele mai multe ori dupa nu mai are niciun sens sa pozez. Deci din pozele facute voi cauta si voi posta.

Aici am o pereche de adidasi, care au trecut prin multe purtari si nu de alta, dar sunt preferatii clientului. Nu pot sa cred ca umbla cu degetele pe-afara. Si nu de saracie, ci de nebunia de-ai pastra. Cu rusine m-a intrebat daca repar si incaltaminte la care am spus, ca de ce nu.

Acesti adidasi au fost rupti in mai multe locuri. Am cusut manual desigur si au ajuns in aceasta faza. Clientrul a fost fericit ca un copil. Citind uimirea pe fata mea, mi-a spus "sunt preferatii mei, de-asta i-am purtat si rupti", nu stiu care sa fie motivul, ca e o persoana care isi permite sa-si cumpere si 10 perechi acelasi model. Probabil era altul motivul preferintei. Important e ca a fost mai mult decat multumit, iar cine i-a vazut nu credea ca sunt cei ce fuserera rupti. M-am bucurat desigur!
Ce pot spune despre acesti adidasi, or fi ei de firma, dar erau pocniti peste tot, cred ca toate marginile.

Eu am mers pe ideea ca-i cos macar sa nu mai fie gauri, dar ca ii cos in asa fel incat sa nu se vada deloc ca au fost vreodata rupti, n-am crezut nici eu! Munca de chinez si cu manusi desigur ca totusi erau purtati... N-a fost usor (macar a fost bine ca nu miroseau), dar sunt mandra de rezultat. Imi cer scuze pentru surplusul de modestie (hah hah)...

Si fotografii in completare! Inainte si dupa!



21 de comentarii :

  1. Cata rabdare! Geany, esti extraordinara!

    RăspundețiȘtergere
  2. Pentru voi o fi vreo rusine sa repari orice, daramite niste adidasi, dar la noi nu, asa ca nu ma mir ca ai avut asemenea client care tine la ceva, asta fiind o piesa de incaltaminte. Felicitari ca intr-adevar nu se vede nimic.

    RăspundețiȘtergere
  3. Nu Izi, nu e o rusine sa repari aici, insa de cele mai multe ori nu se renteaza reparatia. Datorita pretului reparaturii comparativ cu produsul nou. Sunt si exceptii care oricat ai cere tot scump e, dar sunt si cei care spun ca lucrez prea ieftin. Eu am preturile aceleasi fara sa tin cont de clasa sociala. Nu e treaba mea ce isi permit ei, insa e treaba mea cu ce-mi ocup eu timpul. Desigur ca am clienti de suflet, la care introduc reduceri, pentru ca merita, dar nu pentru ca-mi cer. Preturile mi le fac eu, nu clientul!

    Va pup si va multumesc!

    Izi, afacerea ta ce asteapta?!

    RăspundețiȘtergere
  4. Arata foarte bine! Daca vedeam doar pozele dupa reparatie nici nu-mi dadeam seama ca au fost vreodata rupti! Felicitari si spor in toate!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc foarte mult! Am fost chiar eu multumita de rezultat, insa reactia clientului mi-a incantat sufletul! Imi place sa vad reactii sincere si-mi dau curaj sa intru in orice proiect! O primavara frumoasa!

      Ștergere
  5. As avea si eu 2 perechi de reparat una cumparat chiar in urma cu 2 luni ...nu am gasit in schimb un nr de contact.

    RăspundețiȘtergere
  6. Am și eu 4 perechi de adidași cam cu aceleați mici găuri pe porțiunea din material poros. Doresc să=i peticesc de urgență. Rog mult un număr de telefon. Mulțumesc și aștept. Marina

    RăspundețiȘtergere
  7. Buna seara , vreau sa va intreb cum pot lua legatura cu d-voastra , l-ar interesa si pe sotul meu sa isi coase niste adidasi , ca ii sunt dragi cum zice el.multumesc.o seara frumoasa

    RăspundețiȘtergere
  8. bună am si eu o pereche de adidasi de la adidas si sunt din panza si în dreptul degetului mic sau rarit si as vrea sa pot lua legătura cu tine .cum facem?2

    RăspundețiȘtergere
  9. buna am si eu o pereche de adidasi si au o gaura la un calcai si as vrea sa iau legatura cu tine cat mai urgent. Cum facem? Nr. telefon-0729920834 dupa ora 17 daca se poate sau altfel daca se poate.
    P.S. Am asteptat sa treaca sarbatorile.

    RăspundețiȘtergere
  10. Salut ...am si eu o gaura intr o pereche de adidasi .Cum.putem face?Nr de telefon:0730169015

    RăspundețiȘtergere
  11. Buna seara!
    Puteti sa mi lăsați si mie datele de contact? Am o pereche de adidași care necesită atentia dumneavoastra de bun meseriaș !
    Seară bună!

    RăspundețiȘtergere
  12. Salut imi poti lasa si mie un contact ceva ca am niste adidasi din panza te rog frumos

    RăspundețiȘtergere
  13. Buna ziua,
    Va mai ocupati cu reparatiile?am o pereche de adidas care au nevoie de"ajutorul"dumneavoastra

    RăspundețiȘtergere
  14. Bună ziua, va mai ocupați cu reparațiile?

    RăspundețiȘtergere
  15. Bună ziua, va m ai ocupați cu Reparare adidași?

    RăspundețiȘtergere
  16. Buna ziua mai este de actualitate reparati adidasi??

    RăspundețiȘtergere
  17. Buna ziua! Mai este de actualitate anuntul? Mai faceti reparatii adidasi?

    RăspundețiȘtergere
  18. Bună seara am o pereche de nike - uri si sa rupt plasa din față se poate repara o seară frumoasă

    RăspundețiȘtergere