De-ale vietii Tipps & Triks

M-am gandit sa deschid o noua tema, in care sa adaug din cand in cand noi idei pentru rezolvarea unor probleme din viata de zi cu zi. Cu alte cuvinte:

Tipps & Tricks.

Arsuri; colegul meu (doctor chirurg irakian) mi-a spus de curand ca prima reactie dupa ce ne-am ars (la propriu) este sa introducem zona ranita in faina de grau. Calmeaza si grabeste vindecarea pielii.

Etichetele lipite se inlatura de pe ambalajele de hartie cu ajutorul unui feon de par, iar de pe diferite produse stabile unde etichetele sunt de cele mai multe ori numai partial inlaturate, se recomanda sa se inmoaie un servetel in apa, se pune suficient detergent de vase lichid pe servetelul umed, apoi se intinde usor pe suprafata lipita a etichetei si se lasa asa pana se usuca servetelul. Eticheta se va desprinde singura. Daca nu aveti rabdare sa se usuce servetelul, incercati din cand in cand sa frecati cu servetelul pe zona cu probleme si mai aplicati daca e cazul detergent de vase. (Atentie nu frecati sa faca spuma, servetelul nu trebuie sa fie imbibat cu apa). (scris de Geany)

Lipiciul leocoplastului ramas inestetic si deranjant pe piele il inlatur cu un disc demachiant (sau o compresa sterila) pe care am picurat putin ulei. Frectionez zona lipicioasa fara a apasa prea tare (sa nu inrosesc pielea), la fel se inseparteaza si ceara depilatoare de pe piele. (scris de Geany)

Ceea ce voi scrie aici, sunt idei de mine personal testate sau de cunoscuti recomandate, nu imi asum raspunderea pentru ideile preluate de aici si aplicate in cazuri similare, iar rezultatele nu sunt pe masura asteptarilor. Intentia este insa 100% pozitiva!

Daca aveti sfaturi si idei in orice doemeniu, nu ezitati sa comentati!

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu