vineri, 23 ianuarie 2015

Masini de cusut

La multi ani!
Nu pot sa cred ca de-un an de zile n-am postat nimic, 
desi am avut un an plin de activitate in materie de croitorie!

Sparg asadeci gheata acestui an si postez o poza mai veche,
 apoi voi continua in urmatoarele postari cu detalii si poze!



8 comentarii :

  1. Woau, bine ai revenit! Sper ca ai revenit, nu-i asa? Doamne ce ma bucur sa reintalnesc vechi prieteni. Te astept draga mea cu noi postari, cred ca ar trebui sa ne provocam sa postam mai des.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc! Sigur ca asta am de gand, ba chiar am rascolit prin fotografiile facute de-a lungul timpului, asa am dat si de poza din imagine, mai este inca o masina care nu apare in poza dar va veni si ea intr-o alta poza de amsamblu :)) plus ca trebuiesc descrise masinile care inca nu le-am prezentat!

      Ma bucur sa stiu ca intereseaza pe cineva ce postez eu aici! Dar chiar sa stii ca m-ai provocat oarecum vazand ce activa esti la reactivarea blogului! Pupici!

      Ștergere
  2. Si eu ma bucur ca ai revenit. Din nefericire nu imi mai merge messul. Am incercat sa o contactez pe Izi prin iMessages, pe care l-am cuplat la yahoo - nimic! Cred ca nu a primit mesajul scris. Asa ca nici nu mai incerc si pe adresa ta. Abua astept sa vad ce scrii, penru ca poza este foarte promitatoare.Fireste ca ne intereseaza ce scrii!!!! Si eu va pup.

    RăspundețiȘtergere
  3. Hei! Ce primire! Ma bucur enorm!

    Dupa cum am mai specificat, sunt oficial pe piata croitoreasca (hahah ce expresie am), reparatii croitorie, modificari si produse la comanda, pagina oficiala care este in lucru e aici http://geanina-cornelia-tarcuta.jimdo.com/. E adevarat ca lucrez doar cateva ore pe zi, pe langa serviciul de baza de la farmacie, dar respir pentru ceea ce fac, ador asta! Fiecare produs e o noua provocare, fiecare situate e diferita si riscul de-a nenoroci produse exagerat de scumpe (pentru mine) creste adrenalina la maxim. Dar e atat de interesant sa scormonesti prin produse scumpe, sa analizezi unde si de ce e atat de mare diferenta de pret, si da, am vazut asta cu ochii mei, desi la prima vedere se numeste "fitze si figuri" la analiza amanuntita inteleg diferenta si asta ma avantajeaza foarte mult in proiecte ce urmeaza!

    In materie de blogarit, am putine produse finite, insa am acumulat material si cunostinte care le voi imparti cu voi prin intermediul blogului, cu foarte mare drag!

    Nu scriu totul aici, voi posta la vremea potrivita detalii despre ce unstensile am adunat, cum ma inspira draga noastra Zoe cu postarile ei si...

    MA BUCUR LA MAXIM CA VA INTERESEAZA STILUL MEU CIUDAT D ELUCRU :))
    Va pup cu drag, Geany

    RăspundețiȘtergere
  4. Geany bine ai revenit pe blogul tau! am intrat de cateva ori fara noutati, pe urma am vazut postarile pe forum.
    Ma bucur ca s-au rezolvat imbucurator anumite situatii pentru tine; iti doresc spor la toate!

    RăspundețiȘtergere
  5. Toamari, multumesc mult! Asa e, s-au schimbat "macazurile" si totul merege bine, cu multa vointa si munca pe masura, e adevarat. Dar ce conteaza?! A fost o pauza imensa de bloggerit, pauza pe care nici n-am realizat ca a fost, pe cat de ocupata eram. Ma bucur insa ca imi sunteti alaturi si ma urmariti! Pupici!

    RăspundețiȘtergere
  6. Am vazut ca ti-ai sporit colectia Pfaff , plus un Brother care din pacate nu se vede prea bine (cel cu grena) si alte noutati. Cred ca le folosesti in functie de material, astfel incat sa nu fii nevoita sa schimbi setarile si atzele. Poate cand ai timp le faci un "CV" cu plusuri ori minusuri.

    RăspundețiȘtergere
  7. Imi cer cuze ca ti-am prelungit numele in comentariul anterior :) Nu am mai putut edita sa corectez, draga Tomari.

    Da, am adunat Pfaff, Brother, Singer. Am intentia sa le prezint pe rand sper sa fie cat de curand. De folosit, le folosesc in functie de ce-mi cere materialul, atat ca structura, cat si gen de cusatura. Nu tin cont de schimbarea setarilor, folosesc ce merge mai bine in situatia data si setez cat este nevoie.

    RăspundețiȘtergere