vineri, 29 martie 2013

Pantaloni scurti din reciclari

Spuneam la un moment dat ca m-am autorizat, da, am reusit sa fac si asta, insa pe ce ma bazez? Pe croitorie: reparatii, modificari si produse la comanda. Pentru clienta care fac aceste produse la comanda, reciclez intr-o foarte  mare parte. Si anume din ceva fac altceva, ori doar aduc mici modificari.
Acesti pantaloni scurti i-am realizat dupa ce-am scurtat manecile unei tunici. Din maneci lungi au devenit scurte si restul l-am folosit ulterior combinand cu un alt material negru. Teoretic n-as fi combinat doua materiale atat de diferite, dar daca clientul este incatat de idee si materialele se pot coase impreuna nu ma impotrivesc. Chiar imi face placere sa experimentez.

Cum spuneam, pantaloni scurti, material de bumbac decorat cu imprimeuri fine cauciucate, pentru detaliile de fata. Pentru detaliile spatelui am imbinat alte resturi de material sintetic, usor elastic. Pentru o mai buna sustinere pe talie dar si ca efect decorativ am optat inca o data pentru fronsarile elastice.
Pantalonii sunt ideali pentru casa si nu numai!
Inainte de fronsare

2 comentarii :

  1. Si tu ai clienti din astia care recicleaza orice? Pana si ultima batista??? Oricum experienta ta isi pune amprenta.

    RăspundețiȘtergere
  2. Asa e Iza, nimic nu se pierde totul se recicleaza! Eu n-am nimic impotriva, atata timp cat iese ceva din acele resturi si clienul e multumit, nu e treaba mea din ce vrea sa-i cos. Doar clientul plateste. Vor mai urma si alte resturi imbinate in urmatoarele postari.
    Eperietna... la cat invat cu fiecare produs nou, am de fiecare data senzatia ca-s incepator. Multumesc mult pentru aprecieri!
    Iti multumesc si pentru vizita si comentariu, chiar imi pare rau ca ti-ai inchis blogul...

    RăspundețiȘtergere