duminică, 25 noiembrie 2012

Set crosetat (tricotat)

Vad ca nu mai apuc sa-mi prezint capodoperele, din diferite motive, nu doar lipsa de timp... Asa ca astazi mi-am propus sa ma scuz blogului si vizitatorilor care s-au plictisit de postarea de pe prima pagina si sa schimb putin peisajul cu cele mai noi produse realizate si anume CROSETATE! Da am tras chiulul luni bune si acum in apropierea sarbatorilor de iarna m-a luat valul la croseta, chiar daca doar in pauze de alte treburi important este ca imi face atat de mare placere incat sunt dispusa sa trag chiulul de la atentia completa a vizualizarii unui film si sa mai mesteresc cate ceva chiar si atat de simplu.

Modelul.... ce modelul ca e simplu, caciula crosetata cu ac de 9 in pasi redusi si margine tricotata, iar gulerul (gatita :))) crosetat(a) in intregime, cu floare aplicata prin interiorul careia se afla un nasturel argintu rotund cu piciorus. Firul este polyacryl mov, iar separat fara caciulita am realizat doar guleras pentru ca am avut doar o bobina de fir, restul voi combina cu alt fir si poate voi mai face un set... inca nu stiu.




8 comentarii :

  1. Bine ai revenit! Te asteptam....imi place ce crosetezi, mai ales ca eu nu stiu, n-am mai incercat de ani buni si cred ca as avea prea mult de recuperat daca ma apuc acum.

    RăspundețiȘtergere
  2. Daca ai rabdare sa faci niste esantioane ca sa te obisnuiesti cu inceputul, vei deveni dependenta mai ceva ca de croitorie! Asa patesc eu de fiecare data cand pun mana pe croseta. Imi place!

    RăspundețiȘtergere
  3. Bravo, ma bucur ca ai revenit, chiar ma intrebam ce mai faci!!!! Eu port cu are placere tunica/vesta ca nici nu stiu cum sa-i zic!

    pup

    RăspundețiȘtergere
  4. Ce frumoase sunt! Direct in mapa mea pentru inspiratie se duc! Tare ma bate gandul sa incerc si eu. Spor mare si sa mai faci, si sa mai arati.

    RăspundețiȘtergere
  5. Cat sunt de frumoase!!!Cel lila ma inebuneste!O sa ma inspir si eu de la tine!Sa ai spor!

    RăspundețiȘtergere
  6. Wow fetelor, ma bucur foarte mult ca va plac, mai fac si mai am facute, sper sa apara cat de curand aici! Va multumesc foarte mult!

    RăspundețiȘtergere
  7. Frumoase sunt draga cumnatica.de ce nu incerci si niste caciulite pt baietei asa cu urechiuse. Ce zici ti-am dat o idee??

    RăspundețiȘtergere
  8. Mi-ai dat o idee pe care chiar o aveam... partial, la urechiuse nu ma gandisem, nu stiu daca sunt in stare... sa vedem :)

    RăspundețiȘtergere