vineri, 20 ianuarie 2012

Rochie pentru sezonul rece

Mi-am propus sa lucrez TOATE materialele deja existente in atelierul meu si mi-am mai propus sa nu mai cumpar niciun material pana nu termin cea mai mare parte din ceea ce am :)) Haha... bine ca nu mi-am promis asta, ca sunt aproape sigura ca nu rezist prea mult sa nu cumpar vre-un material nou...

Aceasta rochita este cu un croi simplu; fata si spate, pense la piepti fata, captuseala si dubluri pentru rascroituri, fermoar ascuns si-atat! Suna simplu, chiar e... dar nu pentru mine, care-s inca stangace la captusit... ce conteaza asta, important este ca mi-a iesit si nu cate ore de lucru a necesitat rochia :))
Tivul l-am cusut ascuns cu mana, iar materialul (am uitat sa specific la inceput) este o combinatie de lana, poliamid si viscoza.














2 comentarii :

  1. Oh Geany ce fain e materialul, imi stii slabiciunile... s-o porti cu placere. Si eu mi-am propus acelasi lucru in legatura cu materialele.

    RăspundețiȘtergere
  2. Ah Iza, ma bucur ca-ti place; si mie imi place foarte mult. Acum ma pregatesc pentru scurta vizita in Romania si nu mai apuc sa fac mare lucru, dar fii pe faza cand revin :)) Am o lista XXXL de produse ce urmeaza a fi realizate. Te mai astept cu pareri!

    RăspundețiȘtergere