sâmbătă, 20 iunie 2009

Cu ceva timp in urma imi propuneam sa crosetez o posetuta, o gentuta,,, insa era doar o propunere pe care o planuiam de pe-o zi pe alta; iar de curand am reusit ca acest plan sa-l pun in aplicare si am realizat din fir Caro, bumbac 100% de culoare alba, o posetut, dupa model insiprat de la fetele pe forum. Dimensiunile sunt: lungime 22 cm., latime 7 cm., inaltime 11 cm., iar lungimea baretei 41 cm.. Produsul este captusit, intre captuseala, intaritura si croset este organza, iar ca sistem de inchidere este prevazut cu fermoar.

3.Posetuta crosetata si organza




2 comentarii :

  1. Felicitari pt. gentuta crosetata! De ceva vreme imi sta gandul la o gentuta crosetata; am si o pereche de manere la o gentuta de vara ce nu am prea purtat-o, asa ca foarte curand sigur ma pun pe treaba! :P

    RăspundețiȘtergere
  2. Multumesc,,, eu gasesc in produse crosetate,,, frumos lucrate ceva foarte original, chiar daca multa lume la auzul cuvantului crosetez reactioneaza automat "parca ai fi bunica", ma bucur foarte mult ca totusi inca mai creem produse originale, care nu se compara cu produsele realizate in serie.
    Bafta, abea astept sa vad ce minunatie vei face, ca la torturi te apropiii de perfectiune.

    RăspundețiȘtergere