miercuri, 26 octombrie 2011

Atelierul meu... completare

Povestea atelierului meu am deschis-o cu ceva vreme in urma, insa a fost asa... parca o introducere. Astazi insa m-am gandit sa o completez...

Atele pe care le prezentasem mai demult, acum le-am organizat altfel, pentru a ocupa mai putin spatiu si totusi mai practic decat in felul anterior. Stativul este pus la colt, insa utilitatea este amplificata.




Dulapul farmacie,  este foarte util! In fiecare sertar este o categorie anume. In asa fel imi este mult mai usor sa gasesc ceea ce caut, fara a dezordona toata camera. Picioarele acestuia le-am scos pentru a evita sa se adune  minuni pe sub el.


Masa de croit si masa de cusut, sunt puse paralel, scaunul cu rotile intre ele, asa este suficient sa ma intorc de la o masa la cealalta pentru prelucrari, respectiv coasere.


Masinile de cusut.


Un element foarte important din acest atelier consider ca este lumina.
Am schimbat lustra de la 3 la 6 becuri, iar ziua este luminata toata camera foarte bine cu lumina zilei si pe vreme inourata, lustra face fata sa limineze suficient de bine pentru a lucra fara probleme.


6 comentarii :

  1. Foarte, foarte frumos atelierul tau, Geany!!! Imi place la nebunie!!! Felicitari pentru aranjament si ordine!

    RăspundețiȘtergere
  2. Adelaida, esti tare draguta, ma bucur foarte mult ca-ti place!

    RăspundețiȘtergere
  3. super atelier vreau si eu o camera a mea ,unde sotul sa nu aiba ce cauta ca e alergic la atele mele , sa nu mai ascund mereu masina de cusut de copii ,eii vise !

    RăspundețiȘtergere
  4. Valentyna, bine ai venit in Atelierul meu! Cand am stat intr-un apartament mic, coseam in bucatarie pe masa si imi adunam jucariile dupa fiecare cusut (ca un copil cuminte). Atunci visam si eu la camera mea, la spatiu pentru masini... si acum ca am camera mea visez la magazinul meu =)) Deci, nu fii trista, visele pot deveni realitate!

    RăspundețiȘtergere
  5. Ah, ce mult imi place atelierul tau ! fug sa citesc si "introducerea" de care spui la inceput ;).
    Voi reveni des la blogul tau pentru ca se pare ca de la tine voi putea invata multe in fashion. Admiratia mea pentru tot ceea ce creezi .
    Teodora.

    RăspundețiȘtergere
  6. Teodora, pana acum ti-am raspuns cu numele de utilizator :) peste tot e loc de mai bine, chiar si eu imi doresc tot mai mult, deci visele si dorintele ne duc departe, dar niciodata pana la capat :)
    Nici eu nu stiu prea multe, uneori doar am descoperit ceea ce stiu, alteori informatia este cea mai importanta! Te mai astept!

    RăspundețiȘtergere