duminică, 17 ianuarie 2010

       2010, mai multe planuri, mai  multe sperante... Asa incep eu fiecare nou an... insa acest an pare a incepe cu mai putin scepticism, cu mai multa vointa si mai multa incredere in mine si puterile mele.

      Am decis sa fiu mai activa, mai creativa si mai increzatoare in ceea ce fac. A venit vremea, sa impart creativitatea cu cei ce o admira. Si asta e la un pas aproape pasit...

    Primul produs care a deschis anul 2010 din lista mea de planuri, este un fular, model simplu si culoare de efect. Este crosetat, din 2 fire:
1. fir alb cu liniute verzi si potrocalii (86% polyacryl si 14% vascoza),
2. fir verde (45% vascoza, 37% polyacryl si 18 % lana)







 Franjurii, i-am facut simplu, am infasurat o cutiuta (care reprezenta marimea ce-am dorit-o pt. lungime). Am infasurat de atatea ori cat mi-am dorit sa am per total ori 2. Apoi am taiat doar la un capat (exact cum se face pentru bomboanele de pom). Am luat cate 2 fire le-am indoit in doua si cu o croseta, am tras prin marginea fularului si am luat mijlocul firului rezultat la indoit. Am tras prin fular si prin acea bulcla am introdus capatul opus si am tras, rezultand un nodulet. Nu se desface la spalat (in cazul firului folosit de mine).



Un comentariu :

  1. Este foarte reusit.Felicitari!
    Daca-ti face placere, te asteapta o leapsa la mine in casuta.

    RăspundețiȘtergere