joi, 12 ianuarie 2012

Saculet pentru depozitarea gunoaielor din masina

Pe forumul "Lucru de mana" am vazut in luna decembrie saculeti de gunoi pentru masina; la inceput m-am mirat, nu mai auzisem de asa ceva, desi ideea imi venea in minte de fiecare data cand gaseam in masina ambalajele de la guma si gustari mancate pe fuga, care urmau a fi indesate in usa masinii. Faptul ca am vazut cele postate in forum, mi-au dat o idee mai clara a ceea ce-mi doream; asa ca am pus in practica. Am inceput stangace, am realizat un saculet pe care l-am dat cadou de Craciun si n-am apucat sa il fotografiez. Ideea a avut succes, ba chiar s-a vorbit mult pe aceasta tema si am mai primit si un sfat, asa ca am tinut cont de el.
Materialul este raiat de bumbac, interiorul este din sac de plastic si se leaga cu ajutorul unui siret de usa sau de scaun. Primul saculet il facusem fara clapa, insa la al doilea am tinut cont de sfatul primit si-am realizat si clapa "ceruta". Este practic, datorita sacului cusut in interior, chiar daca ambalajul este umed, nu va pata fata sacului, plus ca in cazul muradriri acestuia se poate spala.








In realitate arata mult mai dragut, decat in poze... :(




2 comentarii :

  1. Interesant Geany, eu nu vazusem ideea, dar imi place mult. Foarte bine lucrat, ca de obicei.

    RăspundețiȘtergere
  2. Multumesc Iza! Saculetii vazuti in forum erau standard, eu m-am jucat ca de-obicei :)) Cine n-are de lucru isi face :d

    RăspundețiȘtergere