marți, 31 ianuarie 2012

Caciulite tricotate

In ultima vreme n-am mai lucrat manual nimic, insa mai am inca din lucrurile lucrate nepostate, asa ca de aceasta data a venit randul caciulitelor tricotate. Sunt lucrate simplu, nici nu stiu altfel :) din cate-o bobina de fir, erau singurele fara pereche asa ca m-am jucat tricotand.
Fesul este in punct elastic, din fir de lana subtire si moale. 








Urmatoarea este un joc de ochiuri, dusa de val in timpul lucrului: punct elastic, torsade si o amestecatura de ochiuri, care le-am lucrat cand pe fata cand pe dos si-a iesit ceva dragut. 










3 comentarii :

  1. Geany stii ca-mi plac lucrurile tricotate, dar eu nu fac, asa ca ma incanta caciulile tale. Culorile sunt superbe!

    RăspundețiȘtergere
  2. Geany stii ca te apreciez asa ca te rog sa primesti un premiu la mine pe blog.

    RăspundețiȘtergere
  3. Iza, multumesc foarte mult! Tricotatul, pentru mine este asa... poate cum este pentru altii o pauza de tigara, la fel si crosetatul. Fac de placere si totusi de-a face ceva in timpul relaxarii. Nu ma stresseaza terminarea unui produs, cand e gata, e gata; satisfactia finisarii unui nou produs. :)

    Iti multumesc si pentru premiu, la debutul meu in lumea Blogger, participam si eu la aceste premii pe care le trimiteam mai departe, acum insa, eticheta premii nu mai e valabila, desi ele sunt acolo. Te rog sa nu te superi ca nu voi trimite mai departe. :)

    RăspundețiȘtergere