duminică, 10 aprilie 2011

Manechinii mei

   Acest manechin l-am achizitionat imediat ce am reinceput sa croitoresc. Este din plastic, masiv,  cu o structura corporata foarte bine definita. Este realist  si imi este cel mai folositor. Marimea este 36/38, cumparat din targ ;)


     Acest manechin l-am cumparat de pe ebay; nou cu picior detasabil, reglabil in inaltime, din spuma (de termoizolare) acoperit cu o husa elastica. Marimea 36, destinat croitoriei, insa forma este prea putin realista. Desi permite introducerea acelor in corp, forma mi-a dat batai de cap, si am renuntat la el. Nu-l recomand, decat celor ce sunt dispuse sa-l prelucreze pentru a ajunge la o forma reala.

VANDUT

Acest manechin, l-am achizitionat tot de la ebay, nu este nou, il luasem pentru o cunostinta care-si dorea asa ceva, insa a renuntat datorita lipsei de rabdare in ale croitoritului. L-am vandut inapoi tot la ebay dupa ce am incercat sa lucrez cu el... Marimea 34, din spuma (de termoizolare), cu picior de lemn, reglabil in inaltime. Aceeasi poveste ca la cel negru, forma prea putin realista, nu-l recomand.

VANDUT

      Din aces fel de "manechin" am cumparat 2 din targ, unul il vandusem unui magazin cu imbracaminte, iar celalat l-am vandut la ebay. O porcarie de manechin, care permite doar prezentare de pantaloni de dama, pantaloni largi in orice caz fara elastan. Marimea 36/38, o forma negandit lucrata as spune. Din spuma (de termoizolare) imbracat intr-un material (lipit), cu un sistem de reglare in inaltime dar si sistem pentru a fi introdus in incaltaminte. Desi o idee buna... nu m-am putut folosi de el...


VANDUT

2 comentarii :

  1. Buna ziua.Ma intereseaza si pe mine un manechin care se regleaza bustu,talia,soldurile,de unde pot sa-l procur,sant din Braila si eu ma ocup putin cu croitoria.Daca ai ideie de unde sa-l procur lasa-mi un comentariu.O dupa amiaza placuta.

    RăspundețiȘtergere
  2. Buna Mariana, eu locuiesc in Germania, un manechin reglabil imi doresc si eu, insa pentru ceea ce fac, as putea spune ca nu-mi permit. Costa in jur de 200€... In forumul "Lucru de mana" citisem ca sunt fete care si-au cumparat asemenea manechin, insa nu stiu de unde, cred ca de la un magazin virtual...

    RăspundețiȘtergere