sâmbătă, 31 martie 2012

Provocare 2 - www.lucrudemana.com

Am decis sa iau parte si la adoua provocare, insa ca si prima data nu stiam ce voi face, asa ca astazi, in ultima zi am rascolit niste pantaloni dati de-oparte; ma gandisem sa reciclez blugi... cand am dat de acesti pantaloni bej... mi-a venit automat o idee: vreau o fusta simpla... cand schitam, pe hartie, mi-a venit alta idee, fac o rochita cu fermoar la partea de fata! Asta am si facut :)
Pantalonii au fost marimea 36, foarte putin elastici, materialul mi-a placut de la inceput de-asta nici nu-si luasera zborul cu toate ca nu-i mai purtam de multa vreme.
Rochita este formata din 4 parti: 2 fata si 2 spate, cu fermoar la partea de fata mijloc si dubluri la rascroituri. Pozele sunt rele, insa mai specific ca, langa fiecare imbinatura a detaliilor  am cusut tighele cu fir la culoarea materialului. Sunt multumita de rezultat!





4 comentarii :

  1. Ei,chiar nu credeam ca poti face din pantaloni rochie,si ce rochie!Iti vine nemaipomenit!S-o porti iubita!

    RăspundețiȘtergere
  2. Valentina, multumesc foarte mult! Nici eu nu credeam daca nu ma convingeam cand am masurat :) Asa imi venise si ideea, cand am vazut ce mult ar ramane, daca fac doar o fusta :))

    RăspundețiȘtergere
  3. Ai fost cea mai tare! Super transformarea! S-o porti cu placere!

    RăspundețiȘtergere
  4. Elly, esti o draguta, multumesc foarte mult! M-am bucurat sa te vad si pe tine altfel decat pana acum ;) Felicitari si tie, e o schimbare reusita!

    RăspundețiȘtergere