luni, 22 martie 2010

Esarfa tricotata

La fiecare concurs, vin pe ultima suta de metrii cu produsul meu participant, dar nu intentionat, ci asa-mi iese de fiecare data si se pare ca oricat m-as stardui nu iese altfel.
Esarfa mea... sunt mandra de ea! Nu e pe gustul tuturora? nici o problema este doar a mea... Este prima data cand tricotez un model, nu este complicat, dar pentru cine lucreaza prima data asa ceva este... stiti voi care va aflati in situatia mea.
Culorile le-am ales gasindu-le primavatarice. Firul de baza este combinat din mai multe culori, iar verde este culoarea ochilor mei. As putea asocia cu verdele crud ce-l intalnim primavara la invierea naturii si mugurasii florilor ce apar vara la pomii fructiferi, si bine-nteles accesorizat cu un fluturas (sau mai multi).

ETAPE DE LUCRU
 Modelul l-am gasit la link-uri pentru tricotat si este acesta
Firele folosite sunt 2: firul de baza este fir de efect 50% vascoza, 28% poliacril, 22% poliamid.,iar cel verde crud, este matase. Am tricotat cu andrele drepte (numarul 4) la inceput, apoi inaintand, am transferat pe andrele circulare, deoarece imi oboseau mainile foarte tare.

 Am inceput lucrul cu 99 de ochiuri. si am lucrat 360 de randuri per total.

        produsul dupa incheiat                                     
  
      
     produsul blocat 


Dimensiunile salului relaxat sunt de aprox. 35 cm latime si 140 cm. lungime. La terminare acesta a fost umezit prin pulverizare si prins in ace.

2 comentarii :

  1. Geany, felicitari! Este foarte frumos si finut si mult succes la concurs!
    Doua premii te asteapta la mine pe blog...pupici.

    RăspundețiȘtergere
  2. Hristos a Inviat !
    Foarte frumoasa esarfa !
    In plus, te invit cu mare drag sa " ridici " un premiu de pe blogul meu .
    Laura

    RăspundețiȘtergere