duminică, 29 ianuarie 2012

Din vechi... sa facem nou

Am o placere deosebita sa reciclez, sa lucrez ceva din altceva... Am garantia ca daca stric e pe cost minim, dar am si o placere deosebita, daca din ceva nepurtabil, scot ceva purtabil. Asa si de aceasta data, un pulovar de firma, care il mutam de colo-colo pentru ca avea coatele usor tocite si iubitul meu nu-l mai purta. L-am studiat... bordura elastica era si ea cam chinuita, asa ca l-am croit in asa fel incat sa-i ramana logo-ul pe piept, am scos si spatele, manecute scurte, dubluri pentru rascroitura gatului si etichetele din interior. Este incheiat in 4 fire la overlock, tivit cu o surfilatura in 2 fire (spercial recomandata ca tiv), iar dublurile la gat, le-am incheiat, apoi le-am intors si cusut cu mana). La liniara am pus doar eticheta.










Este atat de moale pe piele... iar manecile scurte sunt ideale, avand in vederee ca eu tot trag de maneci in timpul lucrului. Un nou produs de imbracaminte pentru in casa, in care ma simt excelent!

3 comentarii :

  1. Imi place foarte mult ce ti-a iesit, bravo, sa-l porti cu placere, am vazut pe at site din pulovere facuta o patura arata bestial, patrate, patrate.
    Nu inteleg de ce ai pastrat eticheta, la mine e primul lucru pe care-l tai cand cumpar un produs :D nu ma lua in seama.

    RăspundețiȘtergere
  2. Elly, multumesc, ma bucur ca-ti place! Daca as avea mai multe produse din materiale asemanatoare cred ca as face si eu paturica din deseuri.
    Referitor la eticheta... eu daca as avea, as pune la toate lucrurile eticheta, in special pe cea cu intretinerea. Etichetele le-am descusut si le-am pus pe produsul nou, cred ca daca era no-name n-as fi pastrat, insa cand un produs costa in jur de 65 de euro, isi merita si eticheta locul pe produs, plus ca nu zgarie cum se intampla la foarte multe alte produse... Nu e cu suparare si ma bucur foarte mult ca esti sincera :)

    RăspundețiȘtergere
  3. Aici iti dau eu dreptate, desi nu am incercat produse originale, cred ca ai dreptate ca isi merita eticheta. Am avut ocazia sa primesc imprumut un lucru de firma pentru copil, arata imecabil chiar daca a fost cumparat chiar de ea la mana a doua si l-a purtat si copilul ei, si copilul meu si tot impecabil arata!

    RăspundețiȘtergere